Na prvenstvu sudjeluje 16 klubova

FOTO: Dugo Selo domaćin Prvenstva Zagreba i Zagrebačke županije u hrvanju, više od 230 mladih sportaša bori se za odličja

Hrvački klub Dugo Selo, iako relativno mlad klub, svojim radom se dokazao i organizacijom ovakvih natjecanja
WhatsApp Image 2024-03-02 at 10.08.06

U organizaciji Hrvačkog kluba Dugo Selo, danas se u Dugom Selu održava Prvenstvo Zagreba i Zagrebačke županije u hrvanju slobodnim načinom. Na prvenstvu sudjeluje 16 klubova s više od 230 natjecatelja.

-Ovo nam je druga godina da organiziramo ovako važno natjecanje. Hvala Hrvačkom savezu što je prepoznao naše napore i rad i povjerio nam organizaciju ovog natjecanja- kazao je predsjednik Hrvačkog kluba Dugo Selo Darjan Budimir, koji ne krije zadovoljstvo razvojem kluba.

-Relativno smo mladi po svom postojanju. Imamo više od 30 klinaca, koji treniraju u dvije grupe. Rastemo iz dana u dan, a kvalitetan rad prate i dobri rezultati- poručio je Budimir.

U ime Grada Dugog Sela sportaše je pozdravila zamjenica gradonačelnika Jasminka Kokot Bambić, koja je naglasila kako je Hrvački klub Dugo Selo jedan od najmlađih dugoselskih sportskih klubova, ali da je u kratkom vremenu postigao brojne uspjehe.

-Drago mi je da je klub svojim radom uspio u kratkom vremenu postići zavidan nivo rada i da su sposobni organizirati ovakvo veliko natjecanje. Hrvanje je odličan sport za sve uzraste i nadam se da će klub nastaviti rasti- rekla je Jasminka Kokot Bambić, a rad kluba pohvalio je i Predsjednik Hrvatskog hrvačkog saveza Vladimir Bregović.

-Baza i temelj je tu. Potpora obitelji ključna je u sportu, a ja vjerujem kako ćemo danas vidjeti mnoštvo dobrih borbi- poručio je Bregović.

Otvorenju natjecanja nazočio je i predsjednik i tajnik Sportske zajednice Grada Dugog Sela Zvonko Kaleb i Franjo Končić.

Dugo Selo
Sport