Tri dana zabave i slavlja

FOTO: Dubrava proslavila 930. rođendan

Od petka do nedjelje u Dubravi je održano mnoštvo manifestacija koje su okupile veliki broj posjetitelja
447959902_854865816674418_2432498624931054921_n Videomix

Povodom današnjeg Dana općine i prvog spomena imena Dubrave, od petka do nedjelje u Dubravi je održan niz događanja kojima je proslavljen 930 rođendan općine.

-Drage moje Dubravke i Dubravci, čestitam vam Dan Općina Dubrava i Dan Župe svete Margarete- poručio je jutros načelnik Tomislav Okroša.

Trodnevna proslava započela je u petak ssvečanom sjednicom Općinskog vijeća na kojoj su istaknutim pojedincima i udrugama podijeljena javna priznanja, a tom je prilikom potpisana i Povelja o prijateljstvu s Općinom Grude.

Dubravafest donio je tri dana zabave uz koncerte Crvene jabuke, Miroslava Ilića i Condora koji su raspjevali i rasplesali šator na Dudnjaku, gdje je za najmlađe bio organiziran i lunapark.

Videomix

Osim toga, održane su i već tradicionalne manifestacije – Memorijalna biciklijada Dubravski vitez, Kup Dubrave u lovu ribe udicom na plovak, natjecanje u gađanju glinenih golubova, smotra folklora, jubilarna 10. Likovna kolonija, a po prvi puta dubravske su udruge organizirale Izložbu cvijeća i kolača. Već tradicionalno održana je i gulašijada, koja je iznova okupila brojne ekipe, ali i posjetitelje koji su se po završetku natjecanja mogli počastiti spravljenim delicijama.

FOTO: Videomix

Događanja
Dubrava