FOTO: Deseta “Hiža” oduševila Klinča Sela

U Društvenom domu Klinča Sela Kazalište Škrabe odigralo je jubilarnu desetu izvedbu svoje hit-predstave “Oko jedne hiže” autora i redatelja Nine Škrabea. U organizaciji Općine Klinča Sela i Zajednice hrvatskih kulturno-umjetničkih udruga Klinča Sela jaskanski kazalištarci razgalili su klinčaselsku publiku u velikoj dvorani Društvenog doma.

Oduševljeni gledatelji glumce su pozdravili smijehom i pljeskom, a na kraju su s njima i zapjevali. Ulaz na predstavu bio je besplatan, a od dobrovoljnih priloga skupilo se 1560 kuna za kupnju potrepština za djecu slabijeg imovinskog stanja s područja Klinča Sela.

U Kazalištu Škrabe nadaju se kako će “Hiža” uskoro zaigrati i u ostalim naseljima općina Klinča Sela, Krašić, Pisarovina i Žumberak, ali i grada Jastrebarskog. Najprije je možete pogledati u njezinom posebnom božićnom izdanju u Domu kulture Jastrebarsko u petak, 13. prosinca u 19,30 sati. Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete već sada rezervirati na mail-adresi [email protected], a za svaku kupljenu ulaznicu na ulazu vas čeka prigodan božićni poklon.