Kontinuitet rezultata nastavljen

FOTO: Brončani kadeti Rugvice kod načelnika Čička: Ovo je zaista veliki uspjeh za jednu malu općinu i jedan mali klub

RK Rugvica ove godine slavi 20 godina neprekinutog rada i djelovanja, a tim povodom 8. lipnja održat će se i svečana sjednica kluba
DSC_8279

Kadeti Rukometnog kluba Rugvica s ovogodišnje Završnice prvenstva Hrvatske vratili su se s osvojenom broncom. Druga je to medalja za generaciju igrača 2006. godišta sa Završnice, gdje je ove godine Fran Vicić izabran za najboljeg pivota.

Povodom još jednog velikog uspjeha, igrače i stručno vodstvo kluba primio je načelnik Mato Čičak, koji nije krio zadovoljstvo svime što RK Rugvica radi u svom sportskom djelovanju.

-Ovo je zaista veliki uspjeh za jednu malu općinu i jedan mali klub, koji je napravio čudo u proteklih dvadeset godina. Čestitka dečkima na napornom radu kako bi došli do ovakvog uspjeha, kao i trenerima i vodstvu kluba koje čini maksimalne napore kako bi i veće sredine gledale Rugvici u leđa. Iskreno, Rukometni klub Rugvica jedna je od najljepših priča koja se događa u sportu naše općine- naglasio je Mato Čičak.

U ime klupske delegacije na prijemu se zahvalio trener Hrvoje Džigumović.

-Hvala Općini načelniku Čičku na svesrdnoj podršci tijekom svih ovih godina. Ova generacija ima još jednu šansu dogodine igrati ligu U18. Bit će to premijerno izdanje juniorske lige. Mi se nadamo da će dečki ostati na okupu i nastaviti u ovom ritmu i dalje- kazao je Džigumović.

Podsjetimo, RK Rugvica ove godine slavi 20 godina neprekinutog rada i djelovanja, a tim povodom 8. lipnja održat će se i svečana sjednica kluba.

Rugvica
Sport