FOTO: Brojni Rugvičani nasmijali se uz predstavu „Hudi beteg“

Bogat i raznovrstan program proslave Dana Općine Rugvica koji je tijekom jučerašnjeg dana ponudio natjecanje u spravljanju roštilja te malonogometni turnir u čast Adama Bakovića, zaključen je uz predstavu „Hudi beteg“

Bogat i raznovrstan program proslave Dana Općine Rugvica koji je tijekom jučerašnjeg dana ponudio natjecanje u spravljanju roštilja te malonogometni turnir u čast Adama Bakovića, zaključen je uz predstavu „Hudi beteg“. Riječ je o komediji Štefice Fanjek, koju je izvela Glumačka sekcija projekta „Radost življenja“, a uz koju su se nasmijali brojni Rugvičani.

Velika završnica ovogodišnje proslave je u subotu, 7. rujna kada će se uz Svečanu sjednicu Općinskog vijeća održati i tradicionalna Ribarsko-lađarska večer, u sklopu koje će se održati i smotra folklora KUD-a Tančec.

-Ribarsko-lađarske večeri najveća su manifestacija u našem kraju. Sve je spremno i dogovoreno, a vjerujem kako će nas poslužiti i vrijeme- rekao je načelnik Mato Čičak, koji je još jednom pozvao sve da u subotu od 14 sati dođu u Rugvicu.