Izabrano novo vodstvo

FOTO: Andrija Studak novi predsjednik Lovačkog društva Fazan

Novoizabrani predsjednik je pak poručio kako je ljestvica postavljena vrlo visoko i da će trebati dobro raditi kako bi se ostvarila očekivanja
c8da718b-e837-42e1-8bdd-10e1fe2077fb

Lovačko društvo Fazan iz Pušće održalo je izbornu skupštinu na kojoj su izabrali nova tijela društva i novog predsjednika. Dosadašnji predsjednik Vlado Jakešić društvo je vodio u dva mandata, a prije toga obnašao je gotovo sve funkcije u društvu od lovnika do tajnika. Nakon četiri desetljeća aktivnog djelovanja u društvu zaslužio je i počasno mjesto, a to je doživotni počasni predsjednik LD Fazan.

-Zaista sam ponosan što sam vodio društvo i aktivno sudjelovao u njegovom razvoju. Ovo što danas imamo ne bi mogao niti jedan predsjednik sam, pa tako ni ja. Stoga zahvaljujem svima vama koji ste sudjelovali i provodili naše ideje u djelo- rekao je Jakešić nakon što mu je novoizabrani predsjednik Andrija Studak uručio poklon i priznanje.

Novoizabrani predsjednik je pak poručio kako je ljestvica postavljena vrlo visoko i da će trebati dobro raditi kako bi se ostvarila očekivanja, a da u to ne sumnjaju istaknuli su i gosti na skupštini.

U ime Lovačkog saveza Zagrebačke županije čestitke novoizabranom vodstvu uputio je član predsjedništva Tomislav Bezuh, a načelnik Općine Pušća Filip Bernardić i gradonačelnik Zaprešića Željko Turk uz čestitke su zahvalili lovcima što puno energije ulažu i u ekologiju.

Na skupštini su uručena i priznanja prvog, drugog i trećeg reda lovcima koji već godinama aktivno sudjeluju u razvoju lovstva.

Događanja
Pušća