FOTO: Adventska ponuda u Stupniku obogaćena klizalištem

Općina Stupnik po prvi je puta za vrijeme Adventa odlučila za najmlađe postaviti klizalište. Isto je smješteno kod općinske zgrade, gdje je prilikom otvorenja održan i prigodni program.

Osim klizanja, bilo je tu i dobre glazbe uz Dinu Petrića i A stranu band, a svojim klizačkim umijećem prisutne posjetitelje oduševile su članice Klizačkog kluba Medveščak; Franka Pavković iz Gornjeg Stupnika te Petra i Helena Trbojević. Prigodnom božićnom koreografijom predstavile su se i Stupničke mažoretkinje, a odigrana je i revijalna utakmica hokeja na ledu mlađih uzrasta KHL Zagreb.

-Ove smo godine priredili opširniji i veći program za Advent da osiguramo malo više zabave za sve nas. Prvenstvena nam je želja da djeca za vrijeme praznika imaju gdje provesti svoje slobodno vrijeme. Vjerujem da će svi biti zadovoljni i uživati u tome- kazao je prilikom otvorenja načelnik Bruno Perković.

Advent u Stupniku nastavljen je nastupom KUD-a Kraluš koji se predstavio božićnim pjesmama i nastupima, a za nadolazeći vikend za subotu je pripremljen adventski koncert ansambla Projekt Lazarus u župnoj crkvi svetog Ivana Nepomuka u 17 sati, dok u 19 sati u dvorani općinske zgrade kreće nastup sastava Groovy acapella. Za nedjelju je u crkvi svetog Benedikta s početkom u 17 sati pripremljen završni četvrti festival adventskih i božićnih pjesama u Zagrebu u izvedbi Harmonije Disonance, dok je za subotu, 21. prosinca u dvorani općinske zgrade od 19 sati pripremljen koncert grupe Infinitas.