Farkaševac priprema bogat adventski program

Advent kao i prošle godine donosi bogat glazbeno-zabavni program, kao i raznoliku gastronomsku ponudu tijekom svakog petak i subote
DSC_2597

U Farkaševcu traju pripreme za ovogodišnji Advent, koji će kao i prošle godine ponuditi bogat glazbeno-zabavni program, kao i raznoliku gastronomsku ponudu tijekom svakog petak i subote.

-Ove godine dolazimo u puno većem obujmu i možemo se pohvaliti s tri vikenda u kojima ćemo imati nastupe izvođača, a sam program će se odvijati tijekom četiri vikenda. Od izvođača dolazi Druga dimenzija, Vatra s akustik izvedbom i Svita, tako da će se pronaći za svakog ponešto. Što se tiče zabave u samom parku će sve goste zabavljati domaći izvođači, TS Tref, koji će svirati svakog petka– otkrio nam je načelnik Farkaševca Matija Copak.
Gastronomski dio prošle je godine oduševio sve, a ništa manje ne očekuje se niti sada.

-Pripremamo čak pet natjecanja. Startamo kao i prošle godine s Farkaševačkom sarmijadom, a u sljedećim ciklusima čeka nas natjecanje u spremanju paprikaša, fileka i graha. Ono što imamo i ove godine je odabir najbolje farkaševačke kobase. Uz natjecanja, za sve naše posjetitelje smo pripremili i degustaciju košute na ražnju koju nam donira AS lovni turizam drugog vikenda adventa- govori nam Copak, koji je i ovom prilikom pozvao sve da dođu u Farkaševac.

-Svi su dobrodošli u Farkaševac, mjesto dobrih i veselih ljudi. Svi ste pozvani.

Događanja
Farkaševac
Hrvatska
Općina
Zagrebačka županija