Evo kako do propusnice u Rugvici

Nacionalni stožer civilne zaštite danas je donio odluku o zabrani napuštanja mjesta boravišta i prebivališta. Ukoliko postoji potreba za time potrebna je propusnica koju izdaje poslodavac, liječnik i lokalni Stožer civilne zaštite.

-Molim Vas da samo u hitnim i iznimnim slučajevima s opravdanim razlogom tražite dozvolu od našeg Stožera. Dozvolu za odlazak na posao i s posla dobivate u svojoj firmi od svog šefa te s tim potvrdama naš Stožer nema posredovanja- poručio je načelnik Općine Rugvica Mato Čičak.

Ukoliko vam je potrebna propusnica možete ju zatražiti na broj telefona: 01/2764-215, 01/2764-220 ili na adresu elektroničke pošte [email protected] Za dobivanje propusnice potrebno je na uvid priložiti osobnu iskaznicu te navesti razloge za izdavanje propusnice. Propusnice se danas izdaju u vremenu od 8.00 sati do 15.00 sati, nadalje od ponedjeljka do petka od 8.00 sati do 13.00 sati.

-Molim Vas, ostanite doma, ovo je tkz. rat protiv korone, a najbolji način kako da ju pobijedimo je taj da ostanemo doma i smanjimo socijalni kontakt!- za kraj će načelnik Čičak.