Eurospin stiže u Samobor!

Od 3. rujna u Samoboru kupujemo Pametno
1

Nakon Zadra i Požege, trgovina Eurospin otvorit će svoja vrata i Samoborcima. U Samoboru je sve spremno za dolazak diskontnog lanca čija su glavna filozofija kvalitetni proizvodi po najpristupačnijim cijenama na tržištu, u skladu s potrebama lokalnih kupaca.

U četvrtak, 3. rujna s početkom u 9 sati u Samoboru se otvara treća po redu Eurospin trgovina u Hrvatskoj. Posjetitelje će zabavljati voditelj Luka Bulić i mađioničar Jozo Bozo uz prigodni program, DJ-a i fotkaonicu. Cijeli događaj bit će organiziran u skladu s epidemiološkim mjerama.

U Eurospin trgovinama očekuju vas isključivo Eurospin robne marke i proizvodi osmišljeni prema zahtjevima našeg tržišta. Tako je i hrvatskim kupcima omogućen jedinstven i najpovoljniji asortiman. Kupci u Samoboru iz prve ruke moći će istražiti jedinstvenu ponudu pod konceptom Pametne kupnje gdje kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda u bogatom asortimanu vlastitih robnih marki. Brojni prehrambeni i neprehrambeni artikli dostupni su na raznim odjelima, uključujući Pekarnicu, Mesnicu, Delikatesu, kao i Voće i povrće.

Eurospin redovno nadopunjuje svoju raznoliku ponudu, dajući prostor i domaćim proizvodima kako bi zadovoljio potrebe tržišta na kojemu je prisutan. Jednako je i u Hrvatskoj, gdje Eurospin već blisko surađuje s hrvatskim dobavljačima kako bi kupcima svakodnevno osigurao najsvježije namirnice.

Pametna kupnja osvaja Hrvatsku

Eurospin je osnovan 1993. godine u Italiji kao odgovor na potrebu potrošača za uštedom. Kako im je to uspjelo? Eurospin je ponudio kvalitetne proizvode osmišljene prema okusima i tradiciji pojedinih tržišta, te predstavio koncept Pametne kupnje: jedinstvene robne marke po uvijek povoljnim cijenama.

Eurospin se tijekom godina proširio Italijom i susjednom Slovenijom s više od tisuću prodajnih mjesta. Nakon gotovo tri desetljeća, Eurospin i dalje predano održava svoje cijene niskima, a proizvode kvalitetnima.

Nakon Zadra i Požege, Pametna kupnja osvaja i Zagrebačku županiju, najprije u Samoboru, a uskoro i Velikoj Gorici. Eurospin planira otvorenje 20-ak trgovina diljem zemlje do kraja 2021. godine, a njihovi ambiciozni planovi uključuju i zapošljavanje nekoliko stotina radnika.

Više informacija o trgovinama i otvorenjima u Hrvatskoj pratite na službenim Eurospin Facebook i Instagram stranicama.

Gospodarstvo
Grad
Hrvatska
Samobor
Sponzorirani sadržaj
Zagrebačka županija