Kreće od ove jeseni

Ekonomski fakultet u Zagrebu uvodi novi obrazovni modul

Ideja modula Ekonomska analitika je razvoj vještina koje će omogućiti studentima da se brzo prilagode izazovima u svakodnevnom okruženju
Ekonomski fakultet Zagreb Robert Anić/PIXSELL

Croatia osiguranje i Ekonomski fakultet Zagreb potpisali su sporazum o suradnji na novopokrenutom obrazovnom modulu Ekonomska analitika koji kreće od ove jeseni.

Riječ je o modernom četverosemestralnom modulu na kojem će studenti 4. i 5. godine integriranog prijediplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Poslovne ekonomije steći kombinaciju znanja i vještina kako bi povećali svoju konkurentnost na tržištu rada po završetku fakulteta. Ideja modula Ekonomska analitika je razvoj vještina koje će omogućiti studentima da se brzo prilagode izazovima u svakodnevnom okruženju, priopćeno je iz Croatia osiguranja.

– Suradnjom s visokoobrazovnim institucijama i podržavanjem inovacija u obrazovanju poput ovog modula, cilj nam je aktivno sudjelovati u stvaranju nove generacije profesionalaca i omogućiti im znanja i kompetencije kojima će pomicati granice i pokretati razvoj tržišta, poručio je predsjednik Uprave Croatia osiguranja Davor Tomašković.

Dekanica zagrebačkog Ekonomskog fakulteta Sanja Sever Mališ istaknula je kako se taj fakultet zbog tri razloga svrstava među jedan posto vodećih, elitnih visokoškolskih institucija iz područja ekonomije i poslovne ekonomije na svijetu. To su, navela je, strateška opredijeljenost prema međunarodnoj relevantnosti, kontinuirana suradnja s vodećim hrvatskim i multinacionalnim kompanijama na hrvatskom tržištu, te ljudi na prvom mjestu – studenti, nastavnici i administracija. Pokretanje modula Ekonomska analitika potvrđuje kako pratimo inovacije u obrazovanju, osluškujemo potrebe poslodavaca i time opravdavamo poziciju najpoželjnijeg fakulteta u Hrvatskoj, rekla je Sever Mališ.

Događanja
Grad Zagreb