DVD OSTRNA PROSLAVILA 90 GODINA – Nova zastava i kombi rođendanski dar

Dobrovoljno vatrogasno društvo Ostrna u nazočnosti brojnih prijateljskih društava, kao i vodstva grada proslavilo je punih 90 godina neprekinutog rada i djelovanja u kojem su zabilježeni brojni uspjesi, zahvaljujući kojima ovo društvo i danas ima svijetlu i lijepu budućnost, čemu svjedoči i gotovo 200 članova.

Proslava ovako značajnog jubileja bila je prilika da društvu primi i novu vatrogasnu zastavu koju je predsjedniku društva Božidaru Ciku uručio gradonačelnik Nenad Panian. Nije to bilo jedino iznenađenje za slavljenika, jer iz ruku predsjednika Vatrogasne zajednice Nikole Rnjaka društvu su predani ključevi novog kombija.

Po završetku primopredaja zastave i kombija vatrogasci su se mimohodom uputili do obližnje kapele u kojoj je služena misa, nakon koje u Vatrogasnom domu održana svečana sjednica posvećena ovom jubileju. Bila je to prilika da se onima koji pomažu u rad uruče priznanja, koja su između ostaloga dodijeljena i društvu slavljeniku, DVD Ostrni kojoj želimo još puno ovakvih obljetnica.