Dugoselske rukometašice vraćaju se na parket, trener Nenad Plašić vjeruje kako ekipa može do povijesnog rezultata

Drugi dio prvenstva Dugoselke otvaraju u Varaždinu kod ekipe Koke

Utakmicom u Pločama između Dalmatinke i Lokomotive otvoren je drugi dio prvenstva 1. HRL za žene. S velikim optimizmom prema nastavku gledaju i u Dugom Selu, jer je ekipa Nenada Plašića u prvom dijelu zauzela sjajno treće mjesto s 15 osvojenih bodova. Bolji učinak imaju jedino Lokomotiva i Podravka.

-Vidjet ćemo jesmo li spremni za nastavak prvenstva i utakmicu u Varaždinu. Malo su nas tijekom priprema mučili određeni zdravstveni problemi, no sada smo se kompletirali i s optimizmom gledamo na prvenstvo- istaknuo je trener Nenad Plašić, koji je tijekom pripremnog perioda odigrao tek jednu trening utakmicu.

-Subota i gostovanje kod Koke pokazat će gdje smo. Očekuje nas tvrda i žestoka utakmica, no ja vjerujem kako su djevojke spremne odigrati dobru utakmicu- o gostovanju u Varaždinu će trener dugoselskih rukometašica, koje iz sezone u sezone podižu rezultatsku ljestvicu.

-Ekipa nam je na okupu. Djevojke su dodatno sazrele i vjerujem kako je realna ta borba za treće i četvrto mjesto. Prvi dio prvenstva je pokazao da smo spremni za to, a nadam se da ćemo taj ritam zadržati i u nastavku prvenstva te da ćemo postići najbolji rezultat u klupskoj povijesti- zaključio je Nenad Plašić.

Osim prvenstvenih obaveza koje Dugoselke započinju utakmicom u Varaždinu kod Koke, pred njima je i natjecanje u Kupu, gdje će danas doznati suparnika.