Dugoselske rukometašice s prvog gostovanja se vratile pobjednički

Joispa Bebek i Mara Budić povukle za drugu uzastopnu pobjedu

Nakon dvostrukog domaćeg programa, rukometašice Dugog Sela ’55 u trećem su kolu gostovale u Čakovcu, kod ekipe Zrinskog. Kao što se moglo i pretpostaviti, bio je to dvoboj dviju podjednakih ekipa, u kojem su se bolje snašle gošće koje su na kraju slavile s 28:24.

Rukometašice Zrinskog bolje otvaraju utakmicu te na startu imaju vodstvo od 4:1. Igračice trenera Nenada Plašića na to odgovaraju s pet uzastopnih golova te susret okreću na svoju stranu. Do predaha su uspjele stvoriti tri pogotka razlike (9:12).

Premda se domaći sastav silno trudio, u nastavku ipak nije uspio izdržati ritam gošći. Stalno su zaostajale, trošile strahovito mnogo energije u jurnjavi zaostatka. U takvoj igri dosta su i griješile pa je iskusnija ekipa Dugog Sela 55 sve to na kraju naplatila pobjedom i prvim ovosezonskim gostujućim bodovima.

Najraspoloženija u domaćim redovima bila je Ema Balaško sa šest pogodaka. Kod gošći prvo ime Josipa Bebek s 10 pogodaka, a veliki obol drugoj pobjedi zaredom Dugog Sela 55 dala je i Mara Budić s 13 obrana.