Dugoselci trčali stepenicama Zagrepčanke i Advent Runom

Hladno jutro prve subote u prosincu dugoselski trkači iskoristili su da se zagriju na 490 stepenica poslovne zgrade Zagrepčanke. Na njenom osmom izdanju boje kluba branili su; Kristian Pintar koji je imao najbolje vrijeme od Dugoselaca, te je u ukupnom poretku 479 trkača zauzeo 37 mjesto. Uz njega na ovoj su utrci sudjelovali još Dejan Zec, Ivan Malus te Martina Mihordin. Oduševljeni izazovom trkači su poručili kako se vraćaju i dogodine!

U nedjelju je pak u centru Zagreba održano 4. izdanje humanitarne utrke Advent Run, na kojoj su u svojim kostimima dionicu od 5 kilometara istrčali; Anita Komljenović Zec, koja je prije dva mjeseca po put postala mama i vrlo brzo nakon poroda uskočila u tenisice. Na ovu je utrku prijavila i svoju malenu Saru i gurajući kolica, uz pomoć tate Dejana, u cilj uspješno ušla za 35 minuta. A veseli dugoselski trojac u sastavu Ivane Radošić i bračnog para Knüppel u cilj je dogurao Tonku Livajić Poljak.

Subotnje popodne opet između ostaloga bilo je rezervirano i za dugoselsku zimsku ligu, koja starta u 16 sati kod Srednje škole Dugo Selo i Gradske sportske dvorane.