Dugoselci trčali na više frontova

Dugoselski trkači, vikend za nama otvorili su nastupom na jednoj od najmasovnijih utrka u Hrvatskoj, sedmom Karlovačkom ceneru, koji je okupio više od 700 trkača. Također, četiri članice kluba nastupile su na ovogodišnjoj dm ženskoj utrci.

A u vrijeme dm utrke nešto veću avanturu doživljavao je Tomislav Poljak. On se odvažio na Mountain Madness planinsku utrku ovoga puta održanu u Ravnoj Gori. 7 kilometara staze uz brojne prepreke trening su brzine, ali i pokazatelj spretnosti koji je Tomislav uspješno položio. Dugoselci su također posjetili Popovaču gdje je također održana utrka na 10 kilometara, dok je Zvonimir Pigac sudjelovao na 12. kros utrci Volim život.

-Čestitamo svim trkačima na lijepim trkačkim rezultatima, a posebice zahvaljujemo cijelom kolektivu na predanosti klubu. Upravo nas je zajedništvo dovelo do osmog mjesta u Hrvatskoj ligi cestovnog trčanja u kojoj se natječe 45 klubova iz cijele Hrvatske- poručili su iz Atletskog kluba Martin Dugo Selo, čija članica Ruža Vidović trenutno zauzima prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.