Dugo Selo u lutriji jedanaesteraca preskočilo Lonju

Nogometaši Lonje u šaci su držali trećeligaša iz Dugog Sela u Kup susretu Nogometnog saveza Zagrebačke županije. Domaći igrači ušli su u susret s puno više želje i elana, a milimetri su ih dijeli od senzacije. Susret je u regularnom vremenu završio bez pobjednika rezultatom 1:1, a u lutriji jedanaesteraca uspješniji su bili igrači Dugog Sela.

Domaća momčad već na otvaranju utakmice stvorila je nekoliko izglednih prilika, a jednu od njih u 25. minuti iza leđa gostujućeg vratara pospremio je Forgač na veliku radost lijepo popunjenog gledališta u Lonjici. Nažalost, po njih u 71. minuti gosti preko Drmića dolaze do izjednačenja.

U završnim minutama na scenu stupa sudac Spudić, koji je u sudačkoj nadoknadi pokazao na bijelu točku za goste, prethodno je ostao nijem kada je mogao dosuditi jedanaesterac za domaću momčad. Dobiveni poklon gosti nisu pretvorili u pogodak, sjajnom intervencijom iskazao se vratar Jerković.

-Obranili smo se i od toga udarca, međutim nije bilo mirnoće u raspucavanjima. Žao nam je navijača, igrača i svih koji su se trudili, iako za to nikoga nije briga, međutim borit ćemo se i dalje, a sad ćemo i mi malo drugačije. Previše da bi bilo slučajno- poručili su domaćini koje je naviše zabolio sudački kriteriji.

Lutrija jedanaesteraca bila je naklonjena gostima, koji su izborili prolazak dalje, dok igračima Lonje predstoji novo dokazivanje, jer već u subotu ih očekuje gostovanje u Vukovini kod Bana Jelačića, gdje odlaze bez kartoniranog Hrvoja Skupnjaka.