Dugo Selo postalo veliko gradilište

Dolaskom proljeća intenzivirali su se i brojni građevinski i komunalni radovi. Izuzetak nije niti Dugo Selo, gdje su radnici posljednjih dana zasukali rukave te se obrisi njihova rada itekako vide. Još prije mjesec dana započeli su radovi na sekundarnoj kanalizaciji u Gospodarskoj zoni, odakle se krenulo prema Kopčevcu.

-Traju pripremni radovi, odnosno piljenje asfalta nakon čega ide postavljanje cijevi. Riječ je o jako velikom zahvatu kojim će 2 500 ljudi dobiti priključak na kanalizacijsku mrežu, zbog čega posao trebao i dobro i temeljito odraditi- kazao nam je gradonačelnik Nenad Panian, koji se sastao i s radnicima na nadvožnjacima.

-Kako mi je rečeno radovi idu svojim tijekom te bi trebali biti završeni u dogovorenom roku- potvrdio nam je gradonačelnik.

Već desetak dana traju radovi i na energetskoj obnovi zgrade gradske uprave.

-Najteži radovi su gotovi. Klime su postavljenje, izmijenjena je stolarija, a započeli su i fasaderski radovi- kaže zadovoljni gradonačelnik Nenad Panian.

Tu je i cijeli niz drugih komunalnih akcija, od uređenja grada preko asfaltiranja staza na Novom groblju te gradskih ulica. Također, završeno je i igralište u Starčevićevoj ulici, koje je kako nam je potvrdio gradonačelnik Panian puno zadovoljnih roditelja i njihove djece.

-Mogu samo reći kako će se puno raditi, kako bi svi mještani bili zadovoljni- zaključio je gradonačelnik Nenad Panian.