DUGO SELO: Kod Pučkog otvorenog učilišta traju pripreme za Martinje

Tijekom današnjeg prijepodneva postavljen je šator

U Dugom Selu traju posljednje pripreme za proslavu Martinja, ako to dozvole epidemiološke prilike. Tijekom današnjeg prijepodneva vrijedni su radnici postavljali veliki šator u kojem će se odvijati program u naredna tri dana, koji započinje sutra koncertom Joleta, kojem prethodi svirka ENVI-a.

-Epidemiološka situacija sve je gora, no mi smo krenuli i ove godine u organizaciju Martinja u Dugom Selu. Pripremili smo dobar i zanimljiv program za naredna tri dana u šatoru na platou kod POU-a kazao nam je ravnatelj POU-a Dugo Selo Nenad Haleuš Mali.

Program kreće sutra od 20 sati koncertom Joleta, a nastavlja se u subotu obilježavanjem tridesete obljetnice Oružanih snaga RH, smotrom folklora u organizaciji KUD-a Preporod, nakon čega slijedi krštenje mošta i koncert Begina, dok je nedjelja posvećena najmlađima za koje su pripremljene razne radionice, klaun Ludek i projekcija crtanog filma. Uz to, u nedjelju će se održati i pub kviz uz stand up nastupa Vlatka Štampara.

-Bit će tu i naši vinari, kao i nezaobilazni ženski i muški kutak. Pripremili smo i nagrade, kao i pripadajuću ugostiteljsku ponudu. Trebao bi to biti jedan lijepi vikend, a ja se nadam da nam korona to neće pokvariti. Pandemiju ne smijemo zanemariti, zbog čega smo organizirali i testiranje u Domu zdravlja Dugo Selo po cijeni od 50 kuna- istaknuo je Haleuš.