Dugo Selo ’55 uvjerljivo proziv Umaga, pobjedom zadržan priključak s vodećim ekipama

Četvrtom prvenstvenom pobjedom, Dugoselke su zadržale priključak s vodećim sastavima lige

Facebook ŽRK Dugo Selo '55

Rukometašice Dugog Sela ’55 opravdale su ulogu favorita u susretu protiv Umaga. Četvrtom prvenstvenom pobjedom, Dugoselke su zadržale priključak s vodećim sastavima lige- Podravkom i Lokomotivom. S osam osvojenih bodova dugoselski sastav je na diobi trećeg mjesta s Bjelovarom, Dalmatinskom i Splitom 2010.

Iako konačnih 33:21 govori o laganoj pobjedi domaćih rukometašica, u prvih trideset minuta dok su imale snage gošće su puhale za vratom Dugoselkama. U nastavu susreta terenom je dominirala samo jedna ekipa, ona domaća koja je na kraju slavila s uvjerljivih +12.

Facebook ŽRK Dugo Selo ’55

-Očekivali smo pobjedu. Nakon egala u prvom dijelu u nastavku je sve sjelo na svoje mjesto. Pobjedom smo pokazali da so dobri, tako da na kraju moram biti zadovoljan- o utakmici će domaći trener Nenad Plašić.

Mara buduć susret je završila s 21 obranom, dok je napadački prvo ime bila Josipa Bebek koja se zaustavila na brojci od 12 zgoditaka.

Ovom utakmicom završio je prvi dio prvenstva, jer slijedi četverotjedna stanka zbog Europskog prvenstva, na kojem je Hrvatska prije dvije godine osvojila brončano odličje.

Facebook ŽRK Dugo Selo ’55

-Ovakav rasplet smo očekivali, šteta što jedino protiv Podravke nismo bili više konkurentni. Razdoblje pred nama treba iskoristiti da se što bolje pripremimo za utakmice koje nam slijede i koje trebam pobjeđivati, ako želimo ostati ovako visoko plasirani- poručio je za kraj Plašić.

1. HRL ZA ŽENE, 6. KOLO
ŽRK DUGO SELO ’55 – ŽRK UMAG 33:21 (11:10)
ŽRK DUGO SELO ’55: Budić 21 obrana, Čalušić 2, Petković 1, Golub, Jakešević 6, Marinić, Žerdin, Bebek 12, Blažek, Svetec 2, Miličević 1 obrana, Štritof 3, Oršulić 3, Grgošević, Dičak 4. TRENER: Nenad Plašić
ŽRK UMAG: Kernjus, Miočinović 4, Jajčević 6, Jovičević 1, Blašković, Mehmedović 5, Dmitrović 1, Kremer, Špoljar, Medica 4, Sladić. TRENER: Jakša Boglić