Dubravicu u skorije vrijeme očekuje realizacija više projekata

Na području Općine Dubravica u tijeku je asfaltiranje Kumrovečke ceste koja prolazi kroz Bobovec Rozganski, kao i šljunčanje nerazvrstanih cesta i poljskih puteva, a veliki su planovi što se radova tiče i za razdoblje nakon godišnjih odmora.

-Sigurno idemo s asfaltiranjem parkirališta kod našeg dječjeg vrtića. Tu je i asfaltiranje Otovačke ceste u naselju Pologi u dužini od 200 metara, a tu je i asfaltiranje odvojka Kumrovečke ceste- najavio je nova asfaltiranja načelnik Marin Štritof, rekavši nam koku su u tijeku i radovi na župnom dvoru.

-Ministarstvo kulture nam je odobrilo 200 tisuća. To je naš dugogodišnji projekt u koji ovisno o mogućnostima ulažemo određena sredstva- kazao je načelnik.

Također, za jesen je najavljena izgradnja nove moderne platforme u Cretu, za što je Zagrebačka županija odobrila određena sredstva.

-Županija nam je također odobrila 72 tisuće kuna za tehničku pripremu dokumentacije za uređenje šumskih puteva. Prijavljujemo šumske puteve na europski natječaj u dužini od 1,5 kilometara. Očekujemo rezultate kako bi se i te ceste, čija je vrijednost oko 1,3 milijuna kuna uređivale- otkrio nam je sve planirane aktivnosti načelnik Marin Štritof.