Dubrava predvođena navijačkom skupinom Drink United do uvjerljive pobjede kod Dinamo Hidrela

Dubravci su u Novom Čiču slavili s 5:1
WhatsApp Image 2021-10-24 at 20.25.26

Nogometaši Dubrave novu sezonu 1. ŽNL-Istok nisu otvorili na željeni način. U prva četiri susreta koja je momčad odigrala kod kuće ostvarena su četiri remija (Ostrna, Turopolje, Lonja, Meštrica), da bi nakon poraza u Vezišću od Milke Trnine uslijedile i određene klupske promjene.

Umjesto Dražena Fulira koji se ljetos vratio u Dubravu, na klupu je ponovno sjeo Ivan Leboš, koji je proljetos s uspjehom vodio momčad u završnici prvenstva. Osim trenerske promjene, ostavku na mjesto predsjednika podnio je Krunoslav Horvat, te sada dužnost predsjednika obnaša član Uprave kluba Matija Videc.  Od tada u četiri odigrana kola Dubravci bilježe tri pobjede i minimalni poraz u lokalnom derbiju od Rakovca.

Posebno upečatljiva bila je današnja pobjeda protiv Dinamo Hidrela kojem je u Novom Čiču isporučena petarda. Nošeni podrškom navijačke skupine Drink United Dubravci su došli do pobjede od 5:1. Visoka pobjeda bila je i najljepša rođendanska čestitka za v.d. predsjednika i člana Uprave kluba Matiju Videca.

Dubrava
Hrvatska
Izbor urednika
Općina
Sport
Zagrebačka županija