Druženje uz drogu završilo svađom i cinkanjem policiji

Policajci su imali što za vidjeti - od kokaina i marihuane pa sve do kalašnjikova
drugs-908533_1280

Dovršeno je kriminalističko istraživanje provedeno nad dvojicom muškaraca u dobi od 36 i 37 godina koje se tereti za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te omogućavanje trošenja droge, dok je navedeni 37-godišnjak, također osumnjičen za iznudu i nedozvoljeno posjedovanje oružja i ubojitih sredstava.

Dvojac je zajedno nabavio veće količine kokaina i marihuane koje su skrivali u stanu na području Trešnjevke, a sumnja se da su tijekom vožnje u osobnom automobilu omogućili uživanje kokaina 47-godišnjaku i 32-godišnjaku te nastavno i većem broju osoba u prethodno spomenutom stanu.

Tijekom druženja, 37-godišnjak je zaprijetio 47-godišnjaku, a s obzirom na to da je ovaj znao kako osumnjičeni posjeduje vatreno oružje, odgurnuo ga je i pobjegao te uz pomoć građana na ulici zatražio intervenciju policijskih službenika. Dvojica osumnjičenih krenuli su za njim, međutim izgubili su mu trag.

Prilikom postupanja policijskih službenika 37-godišnjak je predao 5,91 gram kokaina, a pretragom stana zaplijenjena je metalna bejzbol palica, kalašnjikov, 2,69 grama marihuane, uređaj za vakumiranje, metalna lula i ostalo.

 

Crna kronika
Grad Zagreb
Hrvatska