Druga pobjeda rukometašica Dugog Sela ’55, slijede gostovanja u Trogiru i Čakovcu

Pobjedu iz Bjelovara, rukometašice Dugog Sela '55 potvrdile su na domaćem parketu svladavši ekipu Splita 2010

Facebook ŽRK Dugo Selo

Pobjedu iz Bjelovara, rukometašice Dugog Sela ’55 potvrdile su na domaćem parketu svladavši ekipu Splita 2010. Konačnih 27:22 potvrda je bolje i kvalitetnije igre domaće ekipe, koja niti jednog trenutka nije ispuštala prednost.

Susret su Dugoselke otvorile s 5:1, da bi sredinom prvog dijela imala +8 (11:3). Uspjele su se gošće najbliže u prvom dijelu približiti na dva gola zaostatka. Dalje od toga nisu mogle, jer u ostatku susreta domaće su igračice održavale prednost koja je varirala od tri do šest pogodaka.

-Izvrstan ulazak u prvenstvo. Očekivali smo tešku i tvrdu utakmicu, no na kraju smo lakše od očekivanog osvojili bodove protiv dobre ekipe Splita 2010- kaže nam trener rukometašica Dugog Sela ’55, Nenad Plašić.

-Iako smo bili bez Blažek i Čamber dobro smo se posložili. Neke igračice daju više i rezultat nije izostao. Ne zanosimo se previše ovim pobjedama, i dalje marljivo radimo kako bismo ostvarili ono što nam je cilj- biti stabilan prvoligaš- nastavio je Plašić.

Mara Budić ponovno je imala dobru rolu na vratima jer susret je završila sa 16 obrana, dok su napadački povukli Bernarda Čalušić sa sedam zgoditaka, Katja Vuković sa 6, te Josipa Bebek i Anamarija Galić koje su imale po pet pogodaka.

U narednih tjedan dana njegovu ekipu očekuju dva gostovanja; najprije u srijedu kod novog prvoligaša Trogira, dok za vikend Dugoselke odlaze u Čakovec u goste Zrinskom.

-Vjerujem kako možemo nastaviti u ovom ritmu i još malo podebljati svoj bodovni konto- zaključio je Plašić.