Sporazumni raskid suradnje

Dragan Skočić više nije izbornik mlade hrvatske reprezentacije

Dragan Skočić imenovan je izbornikom mlade reprezentacije u travnju 2023. godine te je mlade Vatrene vodio na Europskom prvenstvu prošle godine te u dosadašnjem dijelu kvalifikacija za EP 2025. godine
U Sesvetama odigrana nogometna utakmica U-21, Hrvatska – Švedska Matija Habljak/PIXSELL

Hrvatski nogometni savez dogovorio je sporazumni raskid suradnje s dosadašnjim izbornikom U-21 reprezentacije, Draganom Skočićem, objaveljno je na službenim stranicama Saveza.

Dragan Skočić imenovan je izbornikom mlade reprezentacije u travnju 2023. godine te je mlade Vatrene vodio na Europskom prvenstvu prošle godine te u dosadašnjem dijelu kvalifikacija za EP 2025. godine.

-Zahvaljujemo Draganu Skočiću na trudu koji je uložio kao izbornik mlade reprezentacije. Složili smo se da je u ovom trenutku najbolje dogovoriti završetak suradnje te mu želimo puno sreće i uspjeha u budućim profesionalnim izazovima- izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Dogovor o sporazumnom raskidu suradnje potvrdio je Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, koji će također donijeti odluku o imenovanju novog izbornika koji će povesti mladu reprezentaciju u jesenski dio kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Hrvatska
Sport