Doznajemo gdje za Novu godinu nastupa Mišo Kovač

Uz hrvatsku glazbenu legendu Matu Mišu Kovača, koji će svoje najveće uspješnice izvesti prvi put u Vukovaru, nastupit će i Ivana Kovač, vinkovački Bosutski bećari te drugi tamburaški sastavi

Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Građane Vukovara u novu 2023. godinu na Trgu Republike Hrvatske uvest će Mate Mišo Kovač, izvijestio je na konferenciji za novinare vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

-Mate Mišo Kovač institucija je hrvatske glazbe i silno smo ponosni što građanima i građankama Vukovara možemo ponuditi njegov nastup na dočeku Nove godine- rekao je gradonačelnik Ivan Penava i pozvao građane okolnih gradova i mjesta kao i s područja Srbije i BiH da se pridruže Vukovarcima na dočeku 2023. godine.

Uz hrvatsku glazbenu legendu Matu Mišu Kovača, koji će svoje najveće uspješnice izvesti prvi put u Vukovaru, nastupit će i Ivana Kovač, vinkovački Bosutski bećari te drugi tamburaški sastavi.

Ivan Penava također je rekao da je inicijativa za gostovanje Miše Kovača u Vukovaru potekla od vukovarskih poduzetnika koji će i financirati doček Nove godine. Po riječima vlasnika tvrtaka Filir Vukovar i Bobi Snacks d.o.o. Maria Radića, koncert Mate Miše Kovača dar je vukovarskih poduzetnika tome gradu.

-Ovo je dar poduzetnika gradu Vukovaru jer moramo Vukovaru vratiti ono što je on nama pružio- rekao je Radić.

Na konferenciji za novinare bila je i Ivana Kovač, kći Mate Miše Kovača, koja je rekla da on inače ne održava koncerte za Novu godinu.

-Drago mi je da je to ovaj put Vukovar, posebice jer Mišo nikada nije nastupao u Vukovaru, rekla je i dodala kako će taj “koncert biti zaista fantastičan”.