Donacijom najpotrebitijima Podravka obilježava 75 godina postojanja

U povodu 75 godina poslovanja i nadolazećih blagdana, Podravka donira 75 paleta hrane socijalnim samoposlugama diljem Hrvatske

Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U povodu 75 godina poslovanja i nadolazećih blagdana, Podravka donira 75 paleta hrane socijalnim samoposlugama diljem Hrvatske, ukupne vrijednosti 750.000 kuna.

Predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić posjetila je u ponedjeljak Gradsko društvo Crvenog križa u Koprivnici te njihovim predstavnicima predala donaciju koja će se naći na policama socijalne samoposluge. Izrazila je nadu da će donirana hrana i namirnice stići do najpotrebitijih u predblagdansko vrijeme te je iskoristila priliku da volonterima čestita njihov dan.

Ravnateljica Ustanove Adela Sočev rekla je da je ovo prvi puta u povijesti koprivničkog Crvenog križa da ga posjećuje čelni čovjek Podravke.

Volonteri ustanove i zaposlenici u naredna dva tjedna podijelit će korisnicima socijalne samoposluge, kojih je otprilike tisuću s područja Koprivnice i šire okolice, pakete koji će sadržavati Podravkinu doniranu hranu, navela je.

Svakodnevno se u koprivničkoj pučkoj kuhinji spravlja oko 100 obroka.