Dođi i ti, na Rekreatur 3 – festival rekreacije i zabave u Velikoj Gorici

Posjetitelje i sudionike očekuje niz uzbudljivih sportskih natjecanja, ali i bogat zabavni i glazbeni program
IMG_7466

U suradnji sa svojim članicama i treću godinu za redom, Športsko rekreativni savez Grada Velika Gorica organizira Rekreatur, festival rekreacije i zabave.

– Za razliku od prethodnih, ove godine festival traje dva dana, a posjetitelje očekuje doista raznovrstan program, pregršt sportova i zabave. Sudjelovanje u svim sportovima je potpuno besplatno, stoga dođi i ti, na Rekreatur 3, pozvao je tajnik Športsko rekreativnog saveza Grada Velika Gorica, Mario Oljača.

Nositelj projekta je udruga Motivacija, a kroz dva dana festivala provest će se niz sportskih natjecanja namijenjenih svim uzrastima, od šašavog poligona za bebe i gumi-gumija, preko break dancea i krav mage, hula hoopa, street workouta i paintballa, pa sve do klasičnih sportova poput malog nogometa, košarke i odbojke.

Kao i prethodnih godina, Buvljakuše će na festivalu održati humanitarnu akciju, dok se ovogodišnjem programu pridružilo i Sklonište za životinje Velika Gorica, na čijem će se štandu posjetitelji moći upoznati sa štićenicima azila te dogovoriti usvajanje životinja.

Još jedan od noviteta na Rekreaturu 3 je glazbeni program, u sklopu kojeg će nastupati The Professors, Petra, Crijevno pojačalo, Ritam ulice i Mel Camino.

Također, za drugi dan festivala, predviđena je rekreativna vožnja biciklom od Siska do Velike Gorice, nastala u suradnji s udrugom Zibel Sisak, kao i natjecanje u jahanju električnog bika.

Naposljetku, na štandovima će svoje proizvode predstaviti i proizvođači zdrave hrane, dr. Fungus i Herbia.

Rekreatur 3 ove se godine održava 8. i 9. lipnja u parku Tuđmanac u Velikoj Gorici.

Događanja
Grad
Hrvatska
Velika Gorica
Zagrebačka županija