Besplatan ulaz za sve posjetitelje

Do nedjelje posjetite Zagreb Beer Fest i dobro se zabavite

Vrhunac prvog dana festivala priredili su trap glazbenik i autor Hiljsona Mandela i TBF, koji su zajedno s gotovo 15.000 posjetitelja održali energične koncerte
Koncert grupe TBF na Beer festu Zagreb Matija Habljak/PIXSELL

U zagrebačkom Parku Franje Tuđmana, u četvrtak je započeo Zagreb Beer Fest, koji traje do nedjelje, 26. svibnja. Vrhunac prvog dana festivala priredili su trap glazbenik i autor Hiljsona Mandela i TBF, koji su zajedno s gotovo 15.000 posjetitelja održali energične koncerte.

U petak na pozornicu stižu osječki indie-rock bend čuvarkuća, novo ime zagrebačke trap-scene Tej & Špiro, splitski reggae-rap-dance duo Kuzma & Shaka Zulu, zagrebačka autorica i glazbenica Miach te Porinom nagrađeni splitski reper Vojko V.

Subota će biti u znaku rock i punk zvuka, nastupe otvaraju riječki rockeri Ministranti, slijede neumorne punk ikone Mašinko i energični sinjski punk-rockeri MORT, a posljednji će pred publiku izaći jedan od najvažnijih hrvatskih punk-rock bendova posljednjih desetljeća Kawasaki 3P.

Posljednji dan festivala u nedjelju glazbeni program će otvoriti varaždinsko-zagrebački bend Rimljani Ite Doma, slijedi nastup alternativnog izvođača i kantautora IDEM, a na pozornicu stiže i zagrebačka indie-pop senzacija Svemirko. Osječki glazbenik, producent i autor z++ te rap ikona Edo Maajka privest će festival kraju.

Događanja
Grad Zagreb