Do kraja tjedna Škorina objava ide li u utrku za Zagreb

Zadnju riječ ima zagrebačka organizacija stranke

Duško Jaramaz/PIXSELL

Neslužbena najava da će Miroslav Škoro ući u utrku za zagrebačkog gradonačelnika nije pretjerano uznemirila ostale kandidate, ali Vesna Vučemilović iz Domovinskog pokreta nije htjela potvrditi hoće li predsjednik stranke i njezin brat Miroslav Škoro biti kandidat za gradonačelnika Zagreba.

– Čekamo našu zagrebačku organizaciju da odradi zadnji sastanak i do kraja ovog tjedna ćete imati našu konačnu informaciju i kandidata Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba. Vjerujem da ćete biti vrlo zadovoljni našim izborom, kazala je novinarima u Saboru.

Naša je stranka demokratska i ima tijela koja moraju dati svoj sud pa poštujemo ingerencije tih ljudi i pričekajmo odluku, rekla je.

– Logično je da će relativno nepoznati kandidati ranije krenuti s kampanjom kako bi ih javnost upoznala, ali ako imate dovoljno poznatih kandidata, više od dva mjeseca kampanje je sasvim dovoljno, smatra Vučemilović.

Govoreći o biračkom tijelu na koje Domovinski pokret računa, kazala je da se oni stranka desnog centra i da se u taj segment ubraja jako velik broj građana Zagreba.