Poznato je i u kojem će klubu djelovati

Dario Zurovec najavljuje daljnji konstruktivan saborski rad: Naša uloga je donijeti zakone koji trebaju biti bolji za sve građane

Gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec i naredne četiri godine obnašat će dužnost saborskog zastupnika
Konstituirajuća sjednica 11. saziva Hrvatskog sabora Patrik Macek/PIXSELL

Gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec i naredne četiri godine obnašat će dužnost saborskog zastupnika, nakon što je mandat potvrdio preferencijalnim glasovima.

Podsjetimo, Zurovec je u VI. izbornoj jedini bio na posljednjem 14 mjestu, no prepoznatljivost i rezultati koje je postigao kao gradonačelnik Svete Nedelje nisu prošli nezamijećeno kod birača koji su ga “pogurali” do Sabora, čiji je 11 saziv izborom Gordana Jandrokovića za predsjednika konstituiran.

-Danas je važan dan i početak novog poglavlja. Nove borbe i prijedlozi iz oporbenih redova nikad nisu najjednostavniji, ali bit ću konstruktivan i dalje. Naša uloga je donijeti zakone koji trebaju biti bolji za sve građane, od najmlađih do najstarijih te ću se truditi dati kvalitetan doprinos- poručio je Zurovec, koji bi u trebao djelovati u zajedničkom klubu s Marijom Selak Raspudić i Ninom Raspudićem.

Naime, Marija Selak Raspudić, nakon razlaza s Mostom, rekla je u četvrtak za N1 kako će u Saboru politički djelovati zajedno s Ninom Raspudićem i Dariom Zurovcem u Klubu nezavisnih i Fokusu, a suradnju najavljuje sa svima koji će “predlagati korisne stvari za Hrvatsku”.

Politika
Sveta Nedelja