Croatia (H) u posljednja tri susreta osvojila sedam bodova

Nogometaši Croatije nakon slabog ulaska u proljetni dio prvenstva u posljednja tri susreta ne znaju za poraz. Nakon remija protiv vodećih Ponikva, igrači Croatije porazili su Savu i Samobor prikazavši pri tome efikasan nogomet, jer u ta tri susreta postigli su 11 zgoditaka, dok je njihov vratar kapitulirao u četiri navrata.

Serija domaćih utakmica iskorištena je tako na najbolji mogući način, jer nakon slavlja protiv Save (4:0), Croatia je u jučer odigranom susretu s 4:1 svladala Samobor. Dvostruki strijelci bili su Fluka i Lukić, a sa sedam osvojenih bodova u posljednja tri susreta uvelike su poboljšani i izgledi za ostanak u ligi.

Veliko pojačanja klub iz Hrastja dobio je i angažiranjem iskusnoga Borisa Perkovića koji je prihvatio poziv klupske Uprave i Gorana Antolkovića koji su ga zamolili za pomoć, što je Perković i prihvatio te je trenutno savjetnik za seniorsku momčad, koja prema njegovom mišljenju ima dobre izglede da izbori ostanak u Četvrtoj ligi.

Osim utakmice u Hrastju, u jučer odigranim odgođenim susretima 16. kola igrali su; Slunj-Dinamo (OO) 1:5, Jarun-Zelina 3:1, Mladost (P)-Karlovac 1919 2:4, Mladost (Z)-Savski Marof 3:2, Gaj-Ponikve 1:1, Stupnik-Sava 2:0 i Gradići-Polet 0:1.

Hrvatska
Sport