Osumnjičeni muškarci su uhićeni

Četvorica mladića napala 19-godišnjaka i malo ga provozali u prtljažniku

Prijeteći pištoljem ugurali su ga u prtljažnik, a potom su ga nakon vožnje samo izbacili iz vozila
Zagreb: Nakon tu?njave u kafi?u Dvojka policija radi uvi?aj Jurica Galoic/PIXSELL

Pulska policija kazneno je prijavila dvojicu mladića u dobi od 22 i 20 godina te dvojicu 19-godišnjaka zbog nasilja nad 19-godišnjakom kojega su najprije lakše ozlijedili, a potom ga ugurali u prtljažnik automobila i provozali.

Sumnjiči ih se da su u subotu oko 15 sati u Trierskoj ulici, uporabom fizičke sile, a po prethodnom dogovoru, protupravno oduzeli slobodu 19-godišnjaku tako da je 20-godišnjak dogovorio susret u Trierskoj ulici s oštećenim mladićem te mu je zbog nerazriješenih međusobnih odnosa, zadao više udaraca rukama lakše ga ozlijedivši.

Prijeteći mu predmetom nalik na pištolj, 22-godišnjak i 20-godišnjak su ga potom ugurali u prtljažni prostor vozila pulskih registracijskih oznaka u kojem su se kao vozač i putnik u vozilu nalazila druga dvojica osumnjičenih te su prevezli oštećenog na područje Vallelunge gdje su ga izbacili iz vozila.

Tijekom privođenja, kod 22-godišnjaka je pronađeno i 7,9 grama marihuane te mu je izdan prekršajni nalog. Četvorica osumnjičenih muškaraca uhićena su u subotu u večernjim satima te će tijekom jutra biti predani u pritvorsku jedinicu policije, navodi u nedjelju istarska policija.

Crna kronika
Hrvatska