Brojne igračke i slikovnice i ovih će blagdana završiti u dječjim rukama

Svoje igračke možete donijeti do 13. prosinca
IMG_1259

Povodom Svjetskog dana djece, Ženska inicijativa HNS-a Ivanić Grada organizira humanitarnu akciju “Djeca za djecu”. Prvi dio akcije održan je danas u Maloj sali Pučkog otvorenog učilišta, a organizatori su i više nego zadovoljni odazivom Ivanićana.

-Skupili smo puno igračaka i slikovnica. Sugrađani su pokazali da imaju veliko srce i da su spremni pomoći onima kojima je to potrebno. Između ostaloga, primila sam još desetak poruka i poziva ljudi koji nisu danas stigli donijeti svoje igračke- ispričala nam je Mirna Češković.

Upravo zbog toga akcija je produžena još tjedan dana, do 13. prosinca, nakon čega će se kontaktirati Centar za socijalnu skrb, Crveni križ i vrtići kako bi igračke završile u rukama onih kojima su i najpotrebnije.

-Akcija se održava treću godinu za redom, što znači da smo već puno djece razveselili. Prethodnih godina akcija „Djeca za djecu“ bila je vezana s održavanjem predstave i organiziranim dolaskom Svetog Nikole, ali ove godine to nije moguće, pa smo se prilagodili situaciji- zaključila je Češković.

Događanja
Grad
Hrvatska
Ivanić-Grad
Zagrebačka županija