Brojne glazbene zvijezde na Samoborskom fašniku

Željko Bebek, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Slavonske lole, Magazin, Opća opasnost, TS Garavi i Jelena Rozga pobrinut će se za sjajnu zabavu na 194. Samoborskom fašniku

Samobor uskoro postaje grad maškara, jer bliži se 194. Samoborski fašnik, najvažnija i najveća turističko-zabavna manifestacija koja uspješno njeguje tradiciju dugu gotovo 200 godina. Vrhunska zabava pod maskama za sve generacije, odlična atmosfera, bogata ugostiteljska ponuda uz neizostavne krafne, kao i koncerti glazbenih zvijezda naše estrade, samo su neki od razloga zbog kojih vrijedi doći u Samobor od 14. do 25. veljače na ovogodišnji 194. Samoborski fašnik, koji se održava pod geslom “Od bedaka do superjunaka”.

Samoborski fašnik svake godine posjeti na tisuće posjetitelja, a očekuje se da će tako biti i ove godine. Najveći dio samoborskog fašničkog ludila i veselja odvijat će se na središnjoj fašničkoj pozornici na Trgu kralja Tomislava, odnosno Trgu fašničkih velikana, gdje će koncerte i ove godine održati poznati glazbeni izvođači i pjevači.

Tako će na otvorenju fašničkih spelancija, nakon preuzimanja ključeva grada, na Valentinovo, 14. veljače, publiku zabaviti glazbena legenda Željko Bebek. Dan kasnije u subotu, 15. veljače, Slobodnom fašničkom republikom odzvanjat će klapska pjesma jer na Fašnik u Samobor ponovno dolaze Tomislav Bralić i Klapa Intrade, dok će u nedjelju 16. veljače, pozornicu zauzeti poznati tamburaški veseljaci Slavonske lole.

Drugi fašnički vikend u Samoboru, u petak, 22. veljače, otvara jedna od naših najpoznatijih grupa – Magazin, subotu, 23. veljače, rezervirajte za majstore rock balada iz Opće opasnosti, a u nedjelju 23. veljače nastupa Tamburaški sastav Garavi. Velika završnica u utorak, 25. veljače, pripast će kraljici naše estrade Jeleni Rozgi.

Svi koncerti u petak i subotu počinju u 20 sati, u nedjelju u 17 sati, dok Jelena Rozga nastupa od 21.30 jer posljednjeg dana Samoborskog fašnika treba osuditi i spaliti Princa Fašnika za sve zlo u prošlom letu, pa tek onda pjevati.

Ulaznica nema jer svi su koncerti besplatni!