Božidara iz Večere za 5 ponovno gledamo na malim ekranima

Bit će jedan od sudionika "Tri, dva, jedan-ho, ho, ho"

Facebook Večera za 5 na selu

Božidar Miodragović ovog proljeća sudjelovao je u RTL-ovoj emisiji “Večera za 5 na selu”, a natjecatelji i gledatelji dobro su ga upamtili po njegovom neugodnom ponašanju i komentarima.

Sve je krenulo nakon što je objavljen video koji je snimljen te večeri kada je Božidar kuhao ostalim kandidatima i iz videa je jasno kako je u konačnici dobio samo 17 bodova što ga je iznimno povrijedilo i u napadu bijesa svašta je izgovorio ostalim natjecateljima.

Ostalim kandidatima se već na početku predstavio kao akademik, majstor, chef, kuhar, predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara te međunarodni sudac i njihova očekivanja od njegove večere su iznimno velika jer Božidar je svaku njihovu večeru komentirao i nije ih štedio kritike.

Od lipnja kada je sve procurilo u javnost Božidar se povukao iz javnosti, a sada ćemo ga opet gledati na malim ekranima. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, problematični Božidar će biti jedan od sudionika “Tri, dva, jedan – ho, ho, ho” blagdanskog izdanja popularnog RTL-ovog showa. Kako je RTL već najavio sudionici će biti bivši natjecatelji “Večere za 5 na selu” i natjecat će se u timovima u kojima će biti po troje natjecatelja. U jednom takvom timu će navodno biti i Božidar, a šuška se kako je na snimanju ove emisije pred kamerama opet bilo burno i drame nije nedostajalo zahvaljujući Božidaru, a što se to točno dogodilo saznat ćemo uskoro u programu RTL-a.

Da će biti svega u ovoj sezoni najavio je i chef Ivan Pažanin koji je zajedno s Željkom Klemenčić i Tomislavom Špičekom član žirija. Pažanin je nedavno kazao najavljujući emisiju kako ćemo vidjeti i smijeha i suza u ovoj sezoni.