BLAGDANI NA TELEVIZIJI: Bogat program domaćih TV kuća

Glavni adut RTL-a je emisija "Tri, dva, jedan, ho ho ho", na Novoj TV pripremaju koncert "Želim život", a na HRT se vraća "A-strana"

Unsplash

Domaće TV kuće i ove su godine pripremile puno zabave, ali i dobrih filmova.

Blagdanski filmski maraton na RTL-u na Badnjak počinje od ranog jutra, jer ćemo moći uživati u filmovima “Snježna kraljica”, “Djedičin mali pomoćnik”, “Harry Potter i princ miješane krvi” i “Beethovenova božićna avantura”- prenosi Večernji list.

Uz brojne zanimljive blagdanske filmske naslove, gledatelje u sklopu blagdanskog programa Nove TV čekaju i finalna izdanja zabavnih formata Nove TV. Dok u novogodišnjem tjednu slijede finalne epizode emisije “MasterChef” kao i humoristične serije “Dar Mar”. Na Badnjak i Staru godinu Nova TV donosi i specijalna izdanja lifestyle emisije “IN magazin”.

Posebna HRT-ova blagdanska glazbena poslastica stiže nam iz radionice popularne “A strane”: i ove godine, 25. prosinca u 20.05 na Prvom programu HTV-a gledatelji će moći uživati u posebnom božićnom izdanju hvaljene i nagrađivane “A strane”. Na HTV-u pripremaju i bogat filmski program. Gledat ćemo domaće klasike kao što su “Šegrt Hlapić”, “Vlak u snijegu” i “Vuk samotnjak”, te strane hitove kao što su “Deset zapovijedi”, “Čudo u 34. ulici”, “Divan život” i “Zameo ih vjetar”. Kad je pak riječ o koncertima na Drugom programu Hrvatske televizije, na Badnjak od 23.35 moći ćemo pratiti božićni koncert “Tiha noć u Vukovaru”, a na sam Božić u 20.05 prijenos tradicionalnog koncerta “Božić u Ciboni”.