Bandiću posebno priznanje Paul Harris Fellow za razvoj rotarijanstva

U zgradi Gradske uprave zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je jutros predstavnike Rotary Districta 1913 Croatia koje su predvodili guverner Darko Tipurić te zamjenik i prvi hrvatski guverner Rotary Districta Ivo Husić. Delegacija je gradonačelniku Bandiću uručila posebno priznanje Paul Harris Fellow za doprinos razvoju rotarijanstva u Hrvatskoj, a koje u ožujku ove godine obilježava 90-tu godinu djelovanja.

Gradonačelnik Bandić je istaknuo da će Grad Zagreb rado biti pokrovitelj proslave 90. godišnjice rotarijanstva u Hrvatskoj.

-Zahvaljujem gradonačelniku što je prihvatio pokroviteljstvo nad proslavom naše obljetnice. Mi smo jedan od najstarijih europskih gradova koji je utemeljio rotary-pokret. U Hrvatskoj trenutno djeluje 56 rotary-klubova koji s 1 500 rotarijanaca uspješno mijenjaju svijet i oblikuju budućnost nabolje- rekao je guverner Darko Tipurić.

Guverner Tipurić također je dodao kako je na današnjem susretu dogovoreno da Grad Zagreb daje potporu projektu STEM revolucija – razredna nastava kako bi se od prvoga do četvrtog razreda uvela STEM edukacija u sve škole u Hrvatskoj.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo