Auto-moto spektakl na Bandićevim fontanama

U Ulici hrvatske bratske zajednice na mjestu najpoznatijih zagrebačkih fontana održava se dvodnevno auto-moto događanje Brzi i žestoki, ujedno 17. nagrade Zagreba i 7. Memorijal Mire Nikolića. Događanje organizira Auto klub INA DELTA u suradnji sa Zagrebačkim automobilističkim savezom, gdje se sudionici natječu u disciplinama kronometar i autoslalom.

Brzi i žestoki okupio je oko 230 natjecatelja, a organizatori očekuju čak 25 tisuća posjetitelja. Također, tijekom natjecanja zatvoreni su potezi istočnog i zapadnog kolnika Hrvatske bratske zajednice, dvije trake Ulice grada Vukovara i nadvožnjaka Slavonske avenije.

Našli smo se danas na najljepšem mjestu u Zagrebu, na gradskim fontanama da bi priredili Zagrepčanima i hrvatskom auto sportu novu dimenziju auto utrka kronometra i autoslaloma. Zahvaljujem Gradu i gradonačelniku koji nas je podržao kao što inače podržava auto sport kao i sve druge sportove, poručio je predsjednik Auto kluba INA DELTA Berislav Čegelj.

Manifestaciju je kao pokrovitelj otvorio gradonačelnik Milan Bandić te tom prilikom istaknuo kako održavanje ove manifestacije dodatno obogaćuje turističku ponudu grada.