Bruno Petković produljio s Dinamom do lipnja 2025.

Arijan Ademi navijačima donio sretnu vijest: Za navijače Dinama imam najbolju moguću vijest. Petković ostaje s nama

Hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković potpisao je novi ugovor s hrvatskim prvakom Dinamom te mu vrijedi do lipnja 2025. godine
Zagreb: Petković produžio vjernost Dinamu, modri ‘predstavili’ Ademija Igor Soban/PIXSELL

Uoči subotnje utakmice 8. kola HNL-a između Dinama i Slaven Belupa na maksimirskom stadionu, održana je konferencija za novinare u zagrebačkom klubu gdje su glavne zvijezde bili upravo Petković i povratnik u Dinamo Arijan Ademi. Nakon samo nekoliko mjeseci izbivanja i kratkog igranja u Kini, u Dinamo se vratio kapetan Ademi koji je na početku poručio.

-Za navijače Dinama imam najbolju moguću vijest. Petković ostaje s nama, produljio je ugovor do 2025. godine- rekao je Ademi uz dodatak;

-Sretan sam, jasno, što sam opet u Dinamu. Kada sam odlazio bio sam siguran kako se neću više vratiti kao igrač. Ali, svašta se nešto ludo dogodilo i vratio sam se. U Kini je bilo dobro, ali nedostajalo mi je adrenalina. Kada sam vidio koliko me ljudi u Dinamu žele natrag i koliko su spremni napraviti sve što treba za moj povratak, osjetio sam da moram natrag. Ljestvica za nas izgleda ružno u ovom trenutku. Hajduk igra jako dobro, odlična su momčad, ali mislim da moramo gledati samo sebe.

Ademi je dodao kako je uvjeren da će Dinamo proći skupinu Konferencijske lige.

-Imamo velika očekivanja i od tog natjecanja, uvjeren sam da ćemo i na proljeće biti u Europi.

U Dinamo je, inače, Bruno Petković došao 2018. godine, a 28-godišnji reprezentativni napadač upisao je dosad 218 nastupa za Dinamo uz postignutih 68 golova i 52 asistencije.

Grad Zagreb
Sport