Anatacha Filemone, Drnišanka koja je oduševila svojim glasom, pobjednica je Supertalenta

Među tri najbolje našle su se i Australka hrvatskih korijena Siena Uremović i Ukrajinka Tetiana Kundyk
Screenshot (8) Dnevnik.hr

Nakon što je niz nevjerojatnih talenata svakog tjedna zabavljao publiku pred malim ekranom, spektakularno finale Supertalenta iznjedrilo je 12 senzacionalnih nastupa.

Iako je konkurencija bila jaka, mjesto za superfnale bilo je rezervirano samo za tri nastupa. Tako je prema glasovima žirija u veliku završnicu showa prošlo troje kandidata. Anatacha Filemone, Australka hrvatskih korijena Siena Uremović i Ukrajinka Tetiana Kundyk.

Nakon zbrajanja glasova publike,uvjerljivu pobjedu odnijela je Drnišanka Anatacha.
Za finalni nastup odabrala je pjesmu ‘My Kind of Love’ pjevačice Emeli Sandé. Nakon izuzetno snažne i dirljive izvedbe, Anatachu su preplavile emocije, a ravnodušni nisu bili ni članovi žirija koji su njezin nastup okrunili pozitivnim i ohrabrujućim komentarima- prenosi Dnevnik.hr.

-Zašto si večeras ovdje? Zbog emocije. Je li emocija nešto što nas pokreće u životu ili je emocija nešto zbog čega posustajemo? Može biti jedno i drugo, pitanje je naše osobne odluke. Ti si u svom životu odlučila da je emocija ta koja tebe pokreće i koja je tvoj motor. Emocija je ono što te dovelo večeras ovdje i hvala ti na svakoj emociji, na svakom tonu, svakoj sugestiji i toj silnoj snazi koju imaš u sebi jer si nama ovaj dan učinila bogatijim i ljepšim- komentirala je s oduševljenjem Martina.

Nakon pobjede publici se obratila i Anatacha: -Doslovno se tresem koliko je predobro. Najviše se želim zahvaliti žiriju, koji su bili tu. Posebno Martini koja mi je dala zlatni gumb i koja je vidjela moj pjevački talent. Pozdravljam sve koji su me podržavali i hvala svim glasačima koji su glasali za mene. Ja sam presretna ne mogu opisati koliko- prenosi Jutarnji list.

Hrvatska
Show