ADVENT U DUGOM SELU: U petak uz vatromet otvorenje klizališta

Uz odličnu glazbu, finu gastronomsku ponudu i tople napitke (čaj i vinčeko), otkrijte ledenu čaroliju na omiljenoj zimskoj dugoselskoj lokaciji Gradskom klizalištu. Svakako prošećite gradskom šetnicom tik uz klizalište – Kontesin put zasjat će čarobnim sjajem

Dugo Selo je okićeno, centar krasi prekrasno božićno drvce. Paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu podno dugoselske vure, uz pjesmu i smijeh najmlađih sugrađana, započeo je Advent u Dugom Selu. Iščekivanje najljepšeg doba godine bit će popunjeno bogatim i zanimljivim programom. Centralno mjesto održavanja je Gradsko klizalište pored Sportske dvorane. Svečano otvorenje klizališta bit će upriličeno u petak 3. prosinca, u 18 sati.

-Iza nas je još jedna turbulentna godina koju smo zajedno prebrodili. Zato ovaj Advent, kad očekujemo najdraži blagdan Božić, blagdan mira i nade – želimo za naše građane i drage nam goste učiniti sretnim, posebnim i zajedno proslaviti. Treba vjerovati u dobro jer samo dobro može dobro i dati. Pripremili smo bogat sadržaj, za velike i male. Svima želim dobrodošlicu u naše Dugo Selo- pozvao je gradonačelnik Nenad Panian sve na Advent u Dugom Selu.

U programu otvorenja klizališta, led će prvo iskušati vrsni klizači iz Skating kluba LEDA s rasplesanom i blistavom točkom. U 18,30 sati ne propustite veliki vatromet, nastupit će i Limena glazba KUD-a “Preporod”. U 19 sati kreće s pjesmom rock trio Gavrani. Za podjelu vina zaduženi su dugoselski vinari, članovi udruge “Terra Sancti Martini”.