ADVENT U BRCKOVLJANIMA: Bogat program za najmlađe, prigodna gastronomska ponuda i zabava uz Grupu Nova

Općina Brckovljani i ove je godine odlučila uz Advent organizirati prigodni program u Vision Paintball zabavnom parku u Štakorovcu
DSC_9520

Općina Brckovljani i ove je godine odlučila uz Advent organizirati prigodni program u Vision Paintball zabavnom parku u Štakorovcu. Za najmlađe je pripremljen bogat program, a ove nedjelje mladi su najveći interes iskazali za zip lineom, a mogli su se okušati i penjanju na umjetnu stijenu, ljudskom nogometu te gađanju lukom i strijelom.

Vrijedne članice i članovi KUD-a OSS Lupoglav pobrinuli su za gastronomsku ponudu za najmlađe, a svoj kutak imali su i oni nešto stariji, koji su mogli zaplesati i uz taktove Grupe Nova.

-Advent u Brckovljanima prvenstveno je poklon našim najmlađima. Drago nam je što su se usprkos lošijem vremenu okupili u ovako velikom broju- naglasio je načelnik Tihomir Đuras.

Svi oni koji su propustili današnje druženje, isto mogu doživjeti sljedeće nedjelje od 15 sati, a kako je danas bilo u Vision Paintball zabavnom parku u Štakorovcu. pogledajte u našoj galeriji.

Brckovljani
Događanja
Hrvatska
Općina
Zagrebačka županija