RK RUGVICA: Ivanković i Borovec s kadetskom reprezentacijom, Vicić i Šarić s mlađekadetskom

Reprezentativni tjedan prorijedio je i svlačionicu novopečenog prvoligaša, RK Rugvice
WhatsApp-Image-2022-10-10-at-10.51.45

Reprezentativni tjedan prorijedio je i svlačionicu novopečenog prvoligaša, RK Rugvice, koja dobro gura u 1. HRL-Sjever. U četiri odigrana kola osvojeno je pet bodova, što je momčad smjestilo na peto mjesto u konkurenciji 12 momčadi.

Dobre igre nisu prošle nezapaženo ni od strane izbornika kadetske reprezentacije koji je na ovu akciju uz standardnog Nikolu Ivankovića, ponovno pozvao Tiana Borovca, dok je Martin Krizmanić dobio pretpoziv.

 

Kadetsku reprezentaciju od petka do nedjelje očekuje nastup na najjačem kadetskom turniru TIBY Handballu 2022., gdje će naši igrači u tri dana odigrati tri susreta. Turnir na kojem su lani osvojili drugo mjesto, a Nikola Ivanković ponio epitet najboljeg igrača otvaraju protiv Mađarske (petak u 18 sati), nakon čega slijede susreti protiv Portugala (subota u 16) i domaćina Francuske (nedjelja u 13,15).

Uz njih dvojicu, još dva igrača Rugvice nalaze se na reprezentativnim pripremama, jer s mlađekadetskom vrstom na pripremama u Prelogu su kružni napadač Fran Vicić i vratar Antun Šarić. Njih pak očekuju dva susreta protiv vršnjaka Francuske.

Hrvatska
Općina
Rugvica
Sport
Zagrebačka županija