FOTO: U Križu održan svečani prijem vatrogasnih olimpijaca

Tom je prigodom Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije svim ekipama uručila plakete za ostvarene rezultate i izniman doprinos promociji vatrogastva na području Zagrebačke županije
1666513767125

Nakon što je šest ekipa dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Zagrebačke županije ostvarilo zapažene rezultate ovog srpnja na takozvanoj Vatrogasnoj olimpijadi održanoj u slovenskom Celju, Zagrebačka županija je za njih i vatrogasne suce organizirala svečani prijem u Križu.

Čestitke na postignutom uspjehu ekipama je jučer uputio zamjenik župana Damir Tomljenović. U ime domaćina prisutne je pozdravio načelnik Općine Križ Marko Magdić, a na sjajnom uspjehu ekipama je čestitao i potpredsjednik županijske vatrogasne zajednice Nikola Rnjak.

Zagrebačku županiju je na olimpijadi predstavljalo šest ekipa, od kojih je prvo mjesto i olimpijsko zlato osvojila velikogorička ženska ekipa DVD-a Ribnica u A kategoriji, dok je DVD Razljev zauzeo peto, DVD Deanovec sedmo, a DVD Andrilovec 42. mjesto u muškoj A kategoriji. U kategoriji mladeži (mješovita ekipa) 7. mjesto zauzela je DVD Ribnica, dok je 9. mjesto u ženskoj konkurenciji zauzela DVD Ostrna.

Događanja
Hrvatska
Križ
Općina
Zagrebačka županija