FOTO: Jelačićke i Puhački orkestar Zaprešić priredili još jedan sjajan Božićni koncert

Posebnim sjajem među mnoštvom su se isticali predsjednica mažoretkinja Tina Barišić i prvi čovjek zaprešićkog puhačkog orkestra Marko Petreković
jhdr

Tradicionalni Božićni koncert priredili su članovi Puhačkog orkestra Zaprešić i Zaprešićke mažoretkinje „Jelačićke“, a sportska dvorana OŠ Antuna Augustinčića bila je premalena da bi primila sve koji su došli vidjeti i čuti nastupe ovih zaprešićkih udruga. Posebnim sjajem među mnoštvom su se isticali predsjednica mažoretkinja Tina Barišić i prvi čovjek zaprešićkog puhačkog orkestra Marko Petreković.

Publika je mogla vidjeti cijeli opus koji su zaprešićke mažoretkinje ove godine izvodile na nastupima diljem Hrvatske, a za kraj je sve uveličano i božićnom koreografijom. Puhački orkestar je iza sebe ostavio turbulentnu godinu koja je započela pod korona mjerama da bi na kraju ipak završila velikim koncertom uživo pred ispunjenom dvoranom. Iduća godina je orkestru vrlo važna jer se pripremaju za susret hrvatskih puhačkih orkestara, a na ovom koncertu publika je mogla čuti velik dio njihovog programa koji će izvoditi iduće godine.

Koncert je otvorio i čestitao svima na uspjesima i promociji Grada Zaprešića pročelnik za financije Grada Zaprešića Miljenko Šoštarić, inače jedan od bivših članova orkestra.

Događanja
Grad
Hrvatska
Zagrebačka županija
Zaprešić