Razgovor s povodom

MARKO BILJAN, trener NK Mraclin: Lijepo je pogledati tablicu

Mraclin je kontra Zeline slavio sa 6:0, a mrežu gostiju iz Prigorja redom su pogađali Lukavečki, Hajduk, Smolković, Sudar, Kos i Dianežević
DSC_2305

Nogometaši Mraclina uvjerljivom pobjedom protiv Zeline, izjednačili su se s drugoplasiranom Rugvica Savom na drugom mjestu 4. NL s dva boda zaostatka za vodećim Vrbovcem, koji je u kolu za nama remizirao u derbi susretu s Inkerom (0:0). Mraclin je kontra Zeline slavio sa 6:0, a mrežu gostiju iz Prigorja redom su pogađali Lukavečki, Hajduk, Smolković, Sudar, Kos i Dianežević.

-Prije svega želim čestitati svojim dečkima, jer odradili su odličnu utakmicu. Dali su sve od sebe i ispoštivali su sve ono što smo rekli. Što se tiče same utakmice napokon smo i mi otvorili utakmicu onako kako smo htjeli s ranim golom- osvrnuo se na utakmicu trener Mraclina, Marko Biljan, koji ove jeseni radi sjajan posao za kormilom kluba.

Mraclin je u 11 odigranih utakmica ostvario 7 pobjeda, 2 remija i dva poraza i nalazi se uz bok vodećih momčadi lige.

-Ja pokušavam prenijeti na svlačionicu da se ne opterećujemo tablicom, jer prvenstvo je dugo. Za čas si gore, no isto tako za čas si dole. Lijepo je pogledati tablicu, no mi idemo kolo po kolo, pa gdje nas to na kraju dovede vidjet ćemo- kazao je Biljan, čiju momčad za vikend očekuje derbi susret protiv Rugvica Save.

-Respektiramo ih maksimalno, no mi idemo na tri boda. Pripremit ćemo se i dočekat ćemo ih maksimalno spremni i motivirani, pa šta bude- zaključio je razgovor trener Mraclina.

Intervju
Sport
Velika Gorica