Remi u Puli

Istra 1961 dva puta vodila, Dinamo se vraćao preko Ademija i Kulenovića

Po završetku utakmice prema pisanju lokalnih medija došlo je do nemilih scena i sukoba između dvojice trenera, koji su se sukobili
Pula: Trener Bjelica sukobio se s igračem Istre Sasa Miljevic/PIXSELL

Efikasnu utakmicu vidjeli su gledatelji na Aldo Drosini gdje je Istra 1961 ugostila Dinamo. Nakon izuzetno zanimljivih 90 minuta, rezultat je bio 2:2. Domaći nogometaši u dva su navrata vodili, da bi se Dinamo koji je od 64. minute igrao s igračem više zbog isključenja Kellera uspio vratiti iz ponora i doći do boda.

Istra 1961 povela je golom Matea Lisice u 43. minuti. Početkom drugog dijela utakmica se rasplamsala, jer u samo jednoj minuti pala su dva gola. Najprije je Arijan Ademi u 52. vratio stvari na početak, no samo minutu kasnije domaća momčad opet je bila u vodstvu golom Beyatta Lekoueiryja.

Mogla je Istra dobiti priliku u 57. minuti s bijele točke povisiti prednost, Ademi je evidentno igrao ispruženom rukom u svom kaznenom prostoru, sudac Bel se nije oglasio, a nakon kratkog pregleda situacije putem VAR-a utakmica je nastavljena. Domaći su novi razlog za nezadovoljstvo suđenjem imali u 64. minuti kada je zbog drugog žutog kartona isključen Keller koji je zaustavio prodor Sučića. Brojčanu nadmoć Dinamo je iskoristio u 80. minuti kada je Sandro Kulenović bio siguran realizator najstrože kazne.

Nažalost, po završetku utakmice prema pisanju lokalnih medija došlo je do nemilih scena i sukoba između dvojice trenera, koji su se sukobili.

Grad Zagreb
Sport