Pušten bijeli dim

SLUŽBENO JE Mario Carević preuzeo HNK Goricu

Prvi trening pod vodstvom novog trenera na rasporedu je danas od 15 sati, a prva utakmica ove nedjelje u gostima kod Varaždina
463291758_1071076148361210_1481823839043932039_n HNK Gorica

Ono što se nagađalo posljednjih dana, danas je dobilo i konačnu potvrdu od strane HNK Gorice, koja je putem svog Facebooka potvrdila kako je Mario Carević novi trener seniorske momčadi. Uz novog trenera, u stožer Gorice dolaze pomoćni trener Denis Mojstrovič i analitičar Ivan Matovina.

-Zahvaljujem predsjedniku na ukazanom povjerenju. Kada mi je predstavio dugoročni plan, odmah sam prihvatio jer mi se sviđa način na koji razmišlja. Svjestan sam da nas čeka puno posla i do zime moramo biti stabilni i skupiti što više bodova kako bismo izbjegli opasnu zonu. Vjerujem u ovu momčad i jedva čekam započeti s radom i upoznati igrače i karakterno- naglasio je Carević.

Prvi trening pod vodstvom novog trenera na rasporedu je danas od 15 sati, a prva utakmica ove nedjelje u gostima kod Varaždina.

-Nećemo mi raditi revoluciju, nešto drastično mijenjati jer za tako nešto treba puno više vremena, ali najbitnije da je izvučemo maksimum iz svakog pojedinca i uklopimo to u kolektiv. Nadam se da ćemo osvajati bodove- zaključio je.

Posljednji angažman imao je u Šibeniku, protiv kojeg je Gorica upisala prvu pobjedu ove sezone.

Suradnja je dogovorena do 2026. godine.

Sport
Velika Gorica