Aktivna Hrvatska

U subotu u Velikoj Gorici vježbajte uz Renatu Sopek

Velik interes građana Velike Gorice za subotnji trening pokazatelj je kako su itekako svjesni dobrobiti koje nam redovno vježbanje donosi
Drago Pezic, Tina Zivkovic, Renata Sopek, Lukrecija Dragic, Patrik Kramaric

Konačno smo dočekali prvi trening vodećeg hrvatskog sportsko edukativnog projekta Aktivna Hrvatska u Velikoj Gorici. Ove subote, 12. listopada u 10.30 sati na Trgu Kralja Tomislava (park kod Muzeja Turopolja) ambasadorica projekta Renata Sopek i trenerski tim kineziologa ukazat će na važnost redovne tjelesne aktivnosti.

Velik interes građana Velike Gorice za subotnji trening pokazatelj je kako su itekako svjesni dobrobiti koje nam redovno vježbanje donosi. Trening je prilagođen svim generacijama, a vodit će ga kineziolozi: Lukrecija Dragić, Tina Živković, Antonio Korajac, Filip Beljan, Fran Vukomanović i Stjepan Žabčić.

Ovaj trening održava se u suradnji s Gradom Velika Gorica i Turističkom zajednicom Velike Gorice. U idealnim vremenskim uvjetima trening će biti održan ispred glavne pozornice u parku ispred Muzeja Turopolja. Organizatori su za sve pripremili majice za vježbanje, hidraciju te druga zdrava iznenađenja. Aktivna Hrvatska se održava 12. godinu zaredom.

Partner projekta je Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Sponzor projekta je Nutribullet, omiljeni pomoćnik u kuhinji koji će vam osigurati savršeno uravnotežen obrok u manje u 60 sekundi pretvaranjem svih namirnica u ukusan, nutritivni napitak ispunjen hranjivim tvarima, a u Velikog Gorici pripremit će zdrave sokove. Partner je i Brita, vodeća međunarodna kompanija u filtraciji vode koja svojim proizvodima poboljšava kvalitetu vode za piće jer omogućava filtraciju vode izravno iz slavine i uklanja neugodne okuse, mirise, klor, kamenac, mikro plastiku, herbicide, pesticide i teške metale. Partneri projekta su Janaf – jer energija povezuje, Mentalni trening te Valamar hoteli.

Događanja
Velika Gorica